Înscrieri vizită de studiu ANFP – joi, 10.12.2015

by Anca Anton

slide4 model

Untitled-222Arexim Audit, în parteneriat cu Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București și Agenția Națională a Funcționarilor Publici au plăcerea de a vă invita să participați joi, 10 decembrie 2015, ora 13:00, la o vizită de studiu privind profesia de Funcționar Public, organizată la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP).

Evenimentul se adresează studenților, din ciclul de licență sau masterat, care urmează cursurile unei facultăți cu profil administrație publică, care doresc să își construiască o carieră în acest domeniu și este organizat în cadrul proiectului Student activ – Profesionist de succes – PRO-ACTIV”.

Evenimentul se va derula la sediul ANFP, situat la adresa: Bulevardul Mircea Vodă, nr. 44, București. Hartă: http://tinyurl.com/z48slyl

Pentru participare, vă adresăm rugămintea să vă înregistrați accesând următorul formular online: http://tinyurl.com/j8lmydh

Numărul de locuri disponibile este de 45. Selecția participanților se va realiza în ordinea înregistrării.

all comments

  1. Călugărașu Dumitru Cristian, December 08, 2015 Reply

    Îmi doresc să particip la acest eveniment deoarece este o experiență nouă din care pot învăța multe lucruri noi și chiar îmi pot schimba viziunea asupra unor lucruri.

    • Anca Anton, December 08, 2015 Reply

      Cristian, ne bucură să știm acest lucru, dar te rugăm să completezi și formularul de înscriere pentru a putea participa.

leave comment

Your email address will not be published.

Visit Us On Facebook